Med resebolaget Sunbirdie kan du boka ett underbart boende i Port Fréjus och spela på fantastiska golfbanor som t.ex. Estérel och Sainte-Maxime. En Long Stay med Sunbirdie till Cote d’Azur innebär att man i första hand bor i Port Fréjus, grannort till Saint Raphaël.

Port FréjusTill Provence kan man åka med eller utan golf. Vill man spela golf under sin Long Stay erbjuder Sunbirdie spel på två av Rivierans mest kända banor, Estérel och Sainte-Maxime. För att ta sig runt och se annat i södra Frankrike kan man hyra en bil. Hos www.hyrabilfrankrike.se kan söka hos flera bolag samtidigt och på så sätt jämföra priser. Port Fréjus är Frejus fashionabla Marina och Sunbirdies tre boenden ligger centralt i den lyxiga marinan och bara cirka 100 meter från stranden. In till centrala Saint Raphaël och Vieux Port är det cirka 1 km utefter strandpromenaden.

– Cote d’Azur i franska Provence har väldigt mycket som lockar. Här har konstnärer, författare, filmstjärnor och andra celebriteter samlats sedan urminnes tider. Det är något väldigt speciellt med den vilda och vackra naturen, badvikarna, lavendelfälten, rosévinet, det förtrollande ljuset, de små pittoreska byarna och de mer fashionabla städerna som Cannes, Nice och Monaco som andas lyx och flärd. Vi är glada över att kunna erbjuda detta härliga resmål, säger Jonas Abrahamsson, vd för Sunbirdie AB.

Sunbirdie är Europas största arrangör av Long Stay golfresor, resor som är fyra veckor eller längre. Alltid med egen personal på plats och med full frihet när det gäller ankomst- och avresedag.