Resetankar

Om resor, resa, äventyr, charter, hotell, flygresor mm

Sök och boka billiga hotell

Sök och boka billiga hotell och vandrarhem över hela världen. Vi listar olika alternativ där du kan söka efter hotell och jämföra priser från flera hotellkedjor och hotellgrupper. Lättast är att börja och söka hos de stora jämförelsesajterna för hotell som hotels.se, booking.com, trivago.se och hotelscombined.se. Via de tjänsterna kan man fort bilda sig en uppfattning om hotellpriserna på den lokala marknaden.

Boka och sök hotell via hotelscombined.se

Hotelscombined.se söker och går igenom utbudet på hotellrum och priser från alla de största resesajterna världen över, inklusive Booking.com, Expedia, Hotels.com, Agoda, Venere, Laterooms, samt många fler.

Du kan testa att söka här:

Via en snabb och enkel sökning visar de dig endast den information du vill och behöver veta. Du hittar precis det du letar efter och du kan vara säker på att du får ut det mesta av din sökning och bokning.

Sök hotell över hela världen:

Det finns många andra jämförelsesajter för att boka hotell globalt på Internet. Här presenterar vi de allra största och viktigaste. Det är ofta inte så mycket som skiljer de olika sajterna, men en del har mer nischade sökningsmöjligheter och filter.

Hotels.se / Hotels.com

Hotels.com har ett av världens största urval av boendealternativ för resenärer, både enskilda hotell och större hotellkedjor, samt självhushåll i fler än 130 000 fastigheter jorden runt. Hotels.com är ett köpcenter för resenärer med information om hotellpriser, bekvämligheter och tillgänglighet på ett och samma ställe. Länk till Hotels.seMer om Hotels.se

Bokahotell.se erbjuder ett stort utbud av hotell i Sverige och världen. Över 115000 hotell vid 4000 destinationer till låga priser och med bra service.

Hos Hotelopia kan välja mellan fler än 40000 hotell, på fler än 2800 resmål i Europa, Nordamerika, Sydamerika Karibien och Asien. Låga hotellpriser och bra service.

Hitta bra och billiga hotell i Sverige:

Scandic hotels

Har 160 hotell i Norden och norra Europa. Försöker göra det på ett okomplicerat, avslappnat och trevligt sätt, för att du alltid ska uppleva ett hotellbesök hos oss som enkelt, bekvämt och prisvärt. Länk till Scandic hotelsMer om Scandic hotels

HotelSpecials.se – Hotellpaket med olika teman som romantik, slott, gourmet mm

Exklusivt boende som romantik, slott, gourmet, golf mm. HotelSpecials.se är en bokningsförmedlare som erbjuder övernattningar samt olika weekendpaket på närmare 500 hotell över hela Sverige och i Danmark. På HotelSpecials.se hittar du mer än 1000 olika weekendpaket att boka. Länk till HotelSpecials.seMer om HotelSpecials.se

Övriga hotellsajter

HotelConnect är en av europas ledande hotellbokningsagenturer som erbjuder kvalitetsboende till utmärkta priser i de flesta större städerna och ett antal resortdestinationer. Det etablerades 1993 med 15 år av tidigare erfarenhet i rese- och hotellbranschen. För att tillgodose dagens oberoende resenärer erbjuds ett stort antal kvalitetsgranskade hotell till ovanligt låga priser, både för affärs- och semesterresenären.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.