På OBC erbjuds många olika typer av boende, både för den lilla och för den stora familjen, med plats för upp till åtta personer. Ocean Beach Club Suite har poolaccess direkt från den egna terrassen och Clubhouse Suite ligger lite avskilt med generösa terrasser och utsikt mot trädgården.

– Att kunna kliva ner i poolen direkt från sin egen terrass tycker jag känns riktigt lyxigt och vi vet att våra kunder gärna vill ha det där lilla extra, att kunna berätta om när de kommer hem. Dessutom är det väldigt bekvämt när man reser med lite mindre barn, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Det är inte många hotell på Gran Canaria som kan erbjuda poolaccess direkt från rummen och för att möta efterfrågan byggs ännu en pool så att ytterligare tolv lägenheter på OBC, får samma faciliteter.

Att hotellet är populärt bland barnfamiljer syns i Vings försäljningsstatistik, som visar att 82 procent av dem som bokat hotellet till vintern är barnfamiljer och hela 92 procent av dem som bokat det till nästa sommar, reser med barn.

OBC är ett lyxigare och lugnare koncepthotell för den moderna familjen som uppskattar design och god mat i en skönt avslappnad atmosfär. Ocean Beach Club bygger på samma grundidé som Sunwing Family Resort där kvalitet och funktion är ledorden och målet är att skapa den perfekta semesteranläggningen för barnfamiljer. Vings första OBC, som ligger i Makrigialos på Kreta, har allt sedan starten för fem år sedan varit en succé.

Källa: Ving