Sista minuten resor

Det finns många sajter på nätet där man kan söka efter sista-minuten resor, en sajt som vi kan tipsa om är sistaminutentips.se. De jämför de stora bolagen och deras utbud av restresor.

Att söka är enkelt men utbudet förändras snabbt beroende på vädret här hemma i Sverige. En regnig sommar sätter press på utbudet och resorna försvinner snabbt. Där kan du hitta tips om billiga sistaminuten resor från Vingresor, Fritidsresor, Ving, GoStay, Detur, Solresor, Lion Alpin och Apollo mfl. Restresor och sistaminuten med avresa från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Malmö Sturup mfl. De uppdaterar innehållet löpande och rensar bort för att endast aktuella resor finns att söka. Du akn enkelt söka och filtrera resor utifrån resmål, avreseort, datum, pris, resebolag, längd, hotell, länder mm. När du hittat din resa kan du gå direkt till valt resebolag och boka.

Det gäller att inte förhasta sig och boka för tidigt om man letar efter de riktiga guldklimparna men risken är att man missar tåget om man väntar för länge. Vädret är en stor faktor när det gäller utbudet på restresor. En dålig sommar kan fort ändra hur många resor som är kvar. Är man riskbenägen kan man leta resor utifrån hur omvärlden ser ut. När det sker otäcka saker i grannländer så kan priset sjunka snabbt. Turkiet är lite billigare på grund av Syrien. Resebolagen anpassar sig snabbt och ändra sina priser utifrån vad marknaden önskar.

Att åka på charter i sista-minuten är en chansning men om man letar vid rätt tillfälle kan man göra en bra affär och komma undan med riktigt bra priser. Erfarenhet hjälper så att göra det flera gånger gör att man lär sig marknaden och nästa gång man söker så vet man hur man ska agera. Vilka bolag som har bra hotell på specifika resmål så man inte riskerar att behöva uppgradera på plats eftersom boendet är dåligt.