Att resa och träna samtligt fortsätter att vara en mycket stark trend. För att möta den ökade efterfrågan utökar Apollo sitt utbud av träningsresor.

Apollo satsar på fler träningshotell, nischade träningsresor, ett utökat träningsutbud på koncepthotell och renodlade träningsresor som kombineras med unika upplevelser. Totalt har Apollo tolv Apollo Sports hotell på åtta olika destinationer Lanzarote, Kreta, Rhodos, Mallorca, Madeira, Fuerteventura, Gran Canaria  och Phuket. mer information om t.ex. Mallorca kan du hitta hos www.upplevmallorca.se. Där finns mer tips på aktiviteter och sevärdheter på Mallorca. Det erbjuds också gratis gruppträningsklasser och välutrustade gym på alla Apollo Mondo Family Resorts.

– Tiden när vi nöjer oss med att bara ligga på stranden är förbi. Vi vill göra mer, uppleva mer, lära oss mer och utforska nya platser. Det betyder att vi inte längre nöjer oss med ett ordinärt gym på ett hotell. Vi ställer större krav än så. Och det gör vi på Apollo med, säger Peter Browall som är chef för Apollo Sverige.

Apollos nyheter inom träningsresor 2016, Ett nytt Apollo Sports hotell på Mallorca – Villaconcha Sport, Yoga nu även på alla Apollo Mondo Selected och flera nya nischade träningsresor som Open Water Swim Camps på Korfu som avslutas med at man simmar till Albanien.

– Träning har varit en del av Apollo Mondo-konceptet från början. Och det utvecklas ständigt. I sommar erbjuder vi t ex som nyhet yoga på alla Apollo Mondo Selected hotell. Simskola på alla Mondo Family Resorts fortsätter vi förstås med, fortsätter Peter Browall.

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar och rundresor.