Quality Hotell Winn i Haninge är ett hotell som tillhör Nordic Choice Hotells. Det har nyligen renoverats så väl som att det har byggts ut, så allt är i toppskick! På detta hotell finns det totalt 119 hotellrum i olika storlekar. Tolv av dessa är även handikappanpassade och hotell har blivit utsett till det mest tillgängliga hotellet i Sverige!

Hotellet erbjuder även en ny konferensvåning som ligger på plan sex. Denna innehåller 14 konferenslokaler. I hotellet hittar du även Quality Hotels populära restaurangkoncept Brasserie X. Det innebär att du kan äta både lunch och frukost i en fantastisk miljö. Maträtterna som serveras har en smak och stil från både det franska köket så väl som det skandinaviska.

Quality Hotell Winn ligger tjugo minuter från centrala Stockholm och i dess närhet har du Haninge Centrum så väl som Port 73 där det finns utmärkt shopping. Om naturen lockar, så finns även den runt hörnet. Du tar dig till detta hotell, snabbt och lätt med pendeltåget som ligger precis bredvid. Från Stockholm city tar det 20 minuter och från Stockholmsmässan tar det 10 minuter. I Haninge finns det även aktiviteter så som frisbeegolf, sportanläggningar, samt att det finns mycket kultur. Haninge har även flera sevärdheter så som slott och gravfält som kan vara intressanta att besöka. Varje år är det även Haninge Gatufest, som är öppen för alla!

Hotellets faciliteter, rum och serviceutbud

Som vi nämnde så finns det hela 119 hotellrum och alla är helt nya och i olika storlekar som du enklast bokar på hotellhaninge.se. Du hittar enkelrum på 12 kvm, så väl som att det finns flera olika dubbelrum, mellan 19-22 kvm stora. Det finns även familjerum på 22-31 kvm. Bokar du ett rum, så ingår frukost samt gratis trådlöst internet. Rummen har strykjärn, strykbräda, dusch, hårfön och en skön säng. I de större rummen finns det även bra arbetsytor samt kylskåp. En del rum erbjuder även minibar, badrock, platt-tv och sittgrupp.

Quality Hotell Winn har bra konferensmöjligheter men de har även hög prioritering på mat och dryck. Därför bjuds det på en frukostbuffé med många ekologiska produkter. Restaurangen Brasserie X erbjuder lunch så väl som middag i behaglig miljö och i Bar X finns det goda drycker, både kalla och varma.

I serviceutbudet finns det, förutom frukostbuffé flera bra saker. Du har bland annat tillgång till gym, då Quality Hotell Winn samarbetar med Najaden Fitnesscenter. Gymmet hittar du på första våningen. Utöver träning av olika slag så finns det även massage och en naprapat. På våning 4 finner du en relaxavdelning, med bastu. Denna har öppet till 33 varje dag. På detta hotell hittar du även parkering, mot en liten kostnad. Du får även ta med djur hit, då det är ett djurvänligt hotell. Wifi är gratis på hela hotellet och om du blir sugen på mat, närsomhelst under dygnets 24 timmar så har du Lounge 24, öppet just dygnet runt. De erbjuder snacks, lättare måltider och drycker.

Övriga tjänster på detta hotell är hiss, mjukglassmaskin, popcornmaskin, det är rökfritt och det finns gratis dagstidning. Det finns badkar i vissa rum, kopieringsmaskin och en del andra bra saker.