SkiStar Vacation Club startades för sex år sedan i Lindvallen och har sedan dess utvecklat ett bekymmersfritt, tryggt och flexibelt andelsägande. Genom skuldfria bostadsrättsföreningar med god ekonomi, bra ledning och där andelsägaren själv väljer den vecka som passar, garanteras den ett tryggt boende i fjällen, året runt.

SkiStar Vacation Club tar hand om skötsel och reparation av boenden och ombesörjer hög komfort vilket leder till ett bekymmersfritt ägande. Flexibilitet är viktig och andelsägaren väljer själv hur den nyttjar sin vecka – på plats själv, hyr ut veckan/veckorna privat eller genom SkiStar. Möjligheten finns också att ansluta sig till RCI och därmed få uthyrningsgaranti för att istället resa på t ex solsemester, storstadsresa eller annan resa. Vill man sälja sin andelsvecka så tar SkiStar hand om det och hjälper till vid en försäljning, flera modeller finns för att ge andelsägaren möjlighet till ett tryggt utträde. Nu växer SkiStar Vacation Club och konceptet lanseras i Åre under 2018.

-SkiStar Vacation Club erbjuder backnära och bekymmersfria boenden med hög komfort, vilket för många är en viktig del för en lyckad fjällsemester. Det känns helt rätt att kunna erbjuda detta i Åre som är ett av Sveriges mest eftertraktade fjällområden och högaktuell med ett kommande alpina VM 2019, säger Niclas Sjögren Berg, destinationschef i Åre.

SkiStar Vacation ClubSkiStar Vacation Clubs delägda boende, Åre Village, som nu släpps till försäljning har ett perfekt läge med endast några minuters promenad från Åre Torg med ”året runt öppna” restauranger, caféer och butiker. Lägenheterna är renoverade enligt SkiStar Vacation Clubs höga standard och rymmer mellan åtta till tio personer och har balkonger som vetter mot Åresjön. Med gångavstånd till tågstation, SkiStarshop och Skidbussen precis utanför dörren tar man sig lätt runt i området utan bil. Åres varumärke, unika natur och breda utbud av nedfarter och pister passar väl som ort för delägt boende.

– Efterfrågan på delägt boende är hög och stigande, inte minst för de attraktiva lägen som vi erbjuder och den höga standarden som säkras upp över tid genom att många ägare delar på kostnaderna. Med Åre som ort tror vi efterfrågan kommer vara hög redan från start nu när vi öppnar upp försäljningen av Åre Village, säger Hafez Tadayon, SkiStar Vacation Club.