Ving stasar på kryssningar i samarbete med Royal Caribbean International och systerrederiet Celebrity Cruises. Som tidigare erbjuds både kryssningar i Medelhavet och Karibien med många olika fartyg och roliga rutter. Nytt för i höst är kryssningarna som kryssningspaket. Förutom kryssningen ingår även flyg och hotell.

I kryssningspaketet är kryssningen kombinerad med flygresa och en hotellnatt.  I Vings senaste Resepanel där 5 887 personer svarat på frågor om kryssningar, svarar hälften att de gärna vill kombinera sin kryssning med hotellboende i land före eller efter sin kryssning.

Vings kryssningar med Royal Caribbean International och Celebrity Cruises fartyg går i Karibien och Medelhavet. Vings Resepanel visar att nära 6 av 10 svenskar helst vill resa på en kryssning i Karibien och att nära 3 av 10 önskar kryssa i Medelhavet.

Vings kryssningspaket med flyg, hotellövernattning och kryssningar för vintersäsongen 2014/15 och sommarsäsongen 2015 kan bokas online på Ving.se. Bokar man ett kryssningspaket med Ving ingår dessutom helpension och dricks ombord påfartyget.