Mer än 9 av 10 resor är reda sålda. I år kan en tydlig trend urskiljas – nämligen att fler väljer att resa på en träningsresa under höstlovet. Apollo lanserar därför ett nytt träningskoncept för hela familjen. Flest resor kvar finns till Turkiet, Kreta och Rhodos.

För den som ännu inte bokat någon resa på höstlovet kommer Apollos bästa tips här:

  • Titta på alternativa avreseflygplatser, hetaste tipset just nu är Göteborg, men titta på alternativa avreseflygplatser
  • Var flexibel – både med val av datum och resmål
  • Titta på att resa mitt i veckan. Helgavgångarna innan höstlovet är i princip fullbokade
  • Har du möjlighet att resa 2-veckor? Brukar vara lättare att hitta och mycket prisvärt

Under höstlovet erbjuder Apollo träningskonceptet Frisk & Stark familj på sitt familjehotell Mythos Beach på Rhodos. Det är två välkända träningsprofiler, Millan Åkerlund och Anna Lissjanis som startat konceptet. Frisk & Stark familj handlar om att aktivera hela familjen med träning och lekar.

– Vi ser att fler och fler vill vara aktiva under sin ledighet. Det gäller inte minst på höstlovet. Under höstlovsveckan på Mythos Beach kommer det fokuseras på träning för hela familjen tillsammans, men det kommer även att finnas barnaktiviteter parallellt med vuxenaktiviteter för sig, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.