Årets bästa affärsreseleverantörer korades under Business Travel Awards och Hertz fick priset för ”Bästa hyrbil”. Under galan prisades de tio företag som resenärerna gett högst betyg i undersökningen ”Business Brands 2015”. Vi säger grattis till Hertz för priset.

Att vinna priser är alltid trevligt och Business Travel Awards har funnits sedan 2007 och delas ut årligen av Resegeometri och Svenska Affärsreseföreningen (SBTA). Det är tredje gången som Hertz får ta emot priset. Hertz har verkligen visat framfötterna när det gäller innovation och utveckling i branschen.

– Det är fantastiskt roligt och vi är väldigt stolta över det här priset. Vi har ett bra samarbete med våra affärskunder och jobbar ständigt för att förbättra kundupplevelsen ytterligare. Under året presenterar vi en rad nya produkter och tjänster och hoppas givetvis att de bidrar till att vi får stå här som vinnare nästa år igen, säger Niklas Siljeblad, vd på Hertz Biluthyrning.

Hela tiden skapas det nya produkter och tjänster inom hyrbilsbranschen och Hertz vill ligga i framkanten när det gäller att skapa affärer. Det är hård konkurrens så det gäller att hela tiden utveckla sitt koncept för att behålla kunderna. Att hyra bil handlar mycket om service och plats. Att bolaget finns representerat på bra och parataktiska platser och att man snabbt kan få hjälp om något händer. Bra sevice gör att man kommer tillbaka och hyr igen, vilket är viktigt.