Scandjet och Stockholm-Västerås Flygplats lanserar flygresor den 2 och 4 december till Lübecks julmarknad. Scandjet står för ett nytänkande inom resebranschen med flera intressanta nya koncept. Företaget har sin bas i Göteborg och har bland annat filosofin att alla skall kunna resa.

Via stiftelsen Limitless Air Travel verkar man för att göra flygbranschen tillgänglig för personer med funktionsnedsättning. Stockholm-Västerås Flygplats passar mycket bra med korta avstånd från parkering och inne i avgångs- och ankomsthall.

– Vi är mycket glada för samarbetet med Scandjet som ger oss möjlighet att erbjuda resemarknaden i Mälardalen en nyhet. Julflyget passar alla, såväl familjer, bästa vänner, och kompisgäng. För företag finns här ett alternativ till julbord eller julfest med möjlighet till gemensam middag på kvällen. Vill man klara sina julklappsinköp så finns här chansen. Detta är en bra test av marknaden för resor med olika teman.
Faller detta väl ut finns många möjligheter till liknande upplägg i framtiden säger Eva Wetterstrand, ansvarig för affärsutveckling på Stockholm-Västerås Flygplats.

Källa: VST