Träningsintresset bara fortsätter att öka i Sverige och den hetaste trenden är att resa iväg och träna i ett skönare klimat. Nu flyttar Ving fram sina positioner inom detta område genom ett samarbete med träningsspecialisten Springtime. I höst arrangeras de första kombinerade tränings- och livsstilsresorna till Vings vuxenhotell Sunprime Waterfront i Palma, Mallorca.

Vings satsning på träning är ett led i att erbjuda sina gäster större mervärden och valmöjligheter. Med det nya samarbetet kan man erbjuda träningsupplägg i absolut toppklass. Sedan tidigare har Ving ett samarbete med SATS på de egna koncepthotellen Sunwing Family Resorts och Sunprime Hotels, och erbjuder SATS-ledda klasser och gym, vilket varit mycket populärt.

Springtime har kombinerat resor och idrottande sedan 1986. Det började med löparresor till New York Marathon och utökades sedan till spännande lopp världen över. År 2000 introducerades succén Training Camp där passen leds av spännande träningsprofiler som Blossom Tainton Lindquist, Tobias Karlsson, Evy Palm, Anders Szalkai, Malin Berghagen, Jörgen Kruth, Kayo och många fler.

– Resan som livsstilsförbättrare är en tydlig trend vi kan se, att vi vill få ut någonting bestående av vår semester.Vi vet till exempel att allt fler vill träna på semestern och vårt samarbete med Springtime är ett utmärkt sätt att bemöta den efterfrågan bland våra kunder, säger Joakim Eriksson, ansvarig för träningsresor på Ving.