Malaysia

I Malaysia kan du uppleva det mesta, välj mellan djungel, strand, stad eller en mix av allt. Storstaden Kuala Lumpur bjuder på shopping och mäktig arkitektur och prisnivåerna är väldigt lockande.

Indonesien

Indonesien, med de populära öarna, Bali och Lombok är ett populärt resmål känd för sina långa vita sandstränder och sitt klara vatten. Även Indonesien är ett mycket billigt land att semestra i.

Vietnam

Besök Vietnams vackra och levande landsbygd och upplev något utöver det vanliga. Slappa på standen, besök en regnskog eller shoppa loss i någon av de större städerna.

Singapore

Singapore är ett spännande resmål. Staden är modern, välordnad och har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping. Här bor drygt 4 miljoner invånare och man talar kinesiska, engelska, malay och tamil. Flygtiden är ca 14 timmar från Stockholm.

Thailand

Det barnvänliga, superpopulära resmålet Thailand är ständigt aktuellt. Ta dig hit reguljärt eller genom en charter-arrangör. Här kombinerar du enkelt storstad med vackra stränder.

Hitta billiga flygbiljetter till samtliga dessa destinationer på Flyg.nu där du genom en sökning jämför samtliga svenska resebyråer.